Stijging van Spaarrentes bij RegioBank en SNS, Onderdeel van de Volksbank

Goed nieuws voor spaarders bij de Volksbank, met bekende merken zoals ASN Bank, SNS en RegioBank. Vanaf 10 april kunnen spaarders genieten van een verhoogde spaarrente tot 1,8%. Hiermee biedt de Volksbank nu de hoogste rente onder de grote Nederlandse banken.

De verhoging van de spaarrente geldt specifiek voor klanten van RegioBank en SNS met een spaarsaldo tot €25.000. Voor deze groep is er een stijging van 0,1% naar een maximale rente van 1,8%. Klanten met spaargeld tot €100.000 ontvangen een maximale rente van 1,6%, terwijl spaarders met een saldo vanaf €100.000 tot 0,60% rente kunnen verwachten.

Dankzij deze aanpassingen biedt de Volksbank nu de hoogste rente onder de vier grootste Nederlandse banken. Rabobank volgt met een rente van 1,7% tot €20.000. ING en ABN Amro bieden respectievelijk 1,5% rente tot €10.000 aan, waarbij ABN Amro geen onderscheid maakt in saldo. Het is echter vaak mogelijk om buiten de grootbanken nog aantrekkelijkere spaarrentes te vinden.

Deze stijging in spaarrentes bij de Volksbank is een welkome ontwikkeling voor spaarders en benadrukt het streven van de bank om aantrekkelijke voorwaarden te bieden aan haar klanten.

Financiën regelen? Dat kan Pientr.

Terugbelverzoek

Naam *
Telefoon *